Fredag, en bra dag!

Fredag igen, skönt.  Jag har alltid gillat fredagar! :) I veckan har jag ätit middag med Aristea & Laura. Aristea bjöd på tacos med kyckling, det var nåt nytt men jättegott! Jag har varit ute & gått/sprungit i det fina vädret ett par gånger. Det har varit ca 20 grader & sol hela veckan. Det gillar vi!
Igår var jag & barnen och lekte med Hanna & Markus. Spelade fotboll på konstgräs mot lux-barn, som imponerade på mig :) Lyckades skrapa upp foten lite granna & nu svider det och är det lite halvköttigt, usch ja! Sen satte vi oss vid fotbollsplan & fikade i solen. Barnen leker jättebra & det är alltid roligt att träffa dom, synd att Hanna lämnar Lux om en månad! :(

På kvällen lagade jag middag till barnen.(lovar att det inte var nåt avancerat :p) När jag hade badat Emma & Calle åkte jag & Hanna in till stan för att träffa Ema, som fyllde år. De firade med varsit glas vin & jag med varm choklad, på nåt nytt ställe. Det visade sig att tjejen som jobbade där var svensk, lite kul! :) Secret Garden nästa, ett place för dom rika. En flaska vin kostar 1000E& billigaste drinken 13E. Inget ställe för Inga alltså :p

Idag ska jag & barnen baka pizza, hoppas på mys! Sen ska jag va barnvakt nånstans i skogen har jag fått för mig. Hoppas jag hittar dit & att det är snälla barn :) Imorrn blir det brännboll med aupairer, det ser jag fram emot! Utgång på kvälen?! På söndag måste jag ta det lugnt & vila har jag bestämt. Styrkepass på förmiddan skulle ju behövas.



Nu har jag suttit här hur länge som helst. Skrivit melj (fler ska skrivas) & haft mig, dags att hitta på nåt annat kanske!? Jag kanske ska fortsätta på min ogräs/löv ränsning i rabatten utanför?! Och hänga lite tvätt!  Det blir fint det :)


Ha en skön helg och kom ihåg att ta hand om er ordentligt! Saknar er alla, länge sen nu.
Puss & kraam


Lady Gaga - Poker Face

Undra hur många gånger denna låt spelades förra veckan! =)

Lycka!

Ojsan, nu var det ett bra tag sen det skrevs något här! Den här gången ska jag inte lova att jag ska bättra mig, men kan ju försöka iaf :) Jag kan inte riktigt komma på vad jag har gjort dessa veckor. Minnet är som det är..
Tagit hand om sjuka barn, pluggt franska, träffat aupairer, lekt & så.. Jag klarade franska provet (YES!), kunde ju haft bättre resultat, pluggade ändå ganska mycket om man jämför med förra gången, men huvudsaken är väl att jag klarade det. Nästa kurs börjar redan nästa måndag!

Förra veckan var Ieva & Sanita här, gu vad det var roligt att träffa dem igen! Världens lycka! :) Fick små söta kaninörhängen till påsk o allt :) Vi åkte till Vianden & tittade på slottet, Trier & shoppade. Skor, briller & en t-shirt  för min del :) Trier gillar vi, mysigt & lite bättre priser än här i Lux. Vi var också i stan & tog massa bilder. Gick på stan (lär mig aldrig att hitta där) och gick i Grund/Clausen. Det var riktigt sommarväder nästan hela veckan, liksom idag! Allt blommar & träden är gröna. Våren här är riktigt vacker!
En kväll/natt var vi ute med grannen & några, så systrarna fick dansa av sig ;) Annars har vi varit hemma & myst, målat ägg, gått promenader, pratat, skrattat & bara njutit. Vi har tagit hand om varandra i en hel vecka & haft jättekul! Det har varit helt underbart! =) TACK! Tråkigt att de har åkt!! Här kommer några bilder











I fredags åt vi middag & gick ut, eftersom Annapanna har fyllt år. Trevlans, men jag var så himla trött. :( I lördags handlade jag halva dan & va barnvakt på kvällen.
Familjen kom hem tidigt i söndags. Kul att de är hemma igen!! Jag och gullungarna lekte & hade oss, föräldrarna fick lite vila efter allt åkande/körande. Grejjade typ hela dan med allt & inget. På kvällen fick jag för mig att springa/gå en sväng. Tog görlång tid & va jobbigt, så idag går jag inte mer än nödvändigt ;) Familjen skämmer verkligen bort mig. Jag har fått ett superfint halsband, som tack för att jag stannar. Det har jag nog inte berättat.. Jag har bestämt mig för att stanna här ett år till, eller om jag hittar något som jag vill göra.. Jag vet att det är det bästa för mig! Vara lyxaupair ett tag till, må bra & njuta av livet!

Nu ska jag se om jag kan göra nån nytta här, medans Emma sover. Skrubba lite kanske?! :) Hoppas att alla haft en bra påsk!? Puss & kraam



Design av xoxonicole

RSS 2.0