Hope!

Hej på er, det var ett tag sen. Var ska jag börja, vad har jag att berätta? Jo jag läste nyss att Kate Parry hade chokladfest nyligen. Synd att ja inte va bjuden! :) Choklad är ju det bästa som finns!

Sitter i Bridel och är barnvakt åt halvsjuka barn. Emma var sjuk hela förra veckan och jag hoppas att jag inte får skiten. Känner mig inte hundra, men inget allvarligt. Jag har väl inte varit den gladaste människan den seanste tiden. Har haft min "offerkofta" på mig, som jag nu försöker slänga av mig, igen. Jag tror jag måste bekräfta mig själv, istället för att vänta på bekräftelse av andra. Vi måste påminna oss mer om det vi är bra på och inte titta så mycket på det vi inte kan. (tack, moster och Mia Tärnblom för bra ord!) Joo nu blir det hard work ;) 
Pappsen min är inte riktigt bra, det är nog mest det jag gått och oroat mig för & som tagit på krafterna. Men jag ska försöka vara positiv! Håller tummarna att allt ordnar sig, du finns i mina tankar! På onsdag åker jag HEM (till söndag). Känns jättebra, ska bli skönt att träffa dem & krama om dem,längtar! <3

Idag har jag varit i vindruvsbergen med barnen. Vi cyklade (inte jag då) och hade picknick. Världens härligaste utsikt! Mysigt var det. Jag har ett himla roligt jobb! Igår åt jag middag med Cynthia, som är så go!! Fick supersköna och snygga lila vantar som försenad födelsedagsprecent. Jag har så underbara vänner & familj, som bryr sig och som får mig alltid att le! <3
På tal om precenter. Jag kunde ju ha tagit med mig min franskabok, som jag fick av Aristea och lära mig lite mer franska, istället för att sitta här och häcka :p Men är nog för trött för att tänka iaf :)  Förrestesn, vi två gick på min första musikal (Millie) tillsammans. Den var görbra! Älskar musikal & allt som har med musik att göra förståss! :)

Nae, man kanske skulle lägga sig ner och titta på nån bra film, risken är att jag somnar. Diska lite flaskor först, jag jobbar ju :p

Ta hand om er och dem som ni har er nära! Puss & kraam


I´m a champion!


Leona Lewis


"You have to choose, what you win or lose"


Vitaminbrist?

Jo, vi skulle ju till Trier förra helgen. När vi kom till Trier var allt stängt, det var tysklands nationaldag, men det kunde ju inte vi veta?! :p Åkte till Franskrike istället, köpte stövlar i Thionville, (jaa faktiskt ;p) sen åkte vi till Metz, där vi satt & var trötta. Man måste inte alltid vara trevlig, (skönt när man vet var man har varan!) På gränsen till Lux fastnade vi i en bilkö i en timme, sen åkte jag heelt fel när jag skulle hem, för att Gps-kärringen är sämst! Det tog alltså sammanlagt 3 timmar för mig att komma hem. Jag var skittrött (efter att ha sovit 4h & ragit hand om barn på  morgonen) & förbannad. Var hemma kl 20, gick och la mig direkt.

Veckan har varit sådär, har varit så himla trött, fast jag lagt mig tidigt varje kväll. Kanske borde äta vitaminer eller nåt?! På förmiddagrna har jag handlat & jobbat i trädgården (klippt buske). Kanske ska bli trädgårdsmästare? :) Måndag & Onsdagkväll var det franska, det är så kul när jag känner att jag lär mig!! Tisdag & torsdagkväll la jag barnen. Eftrsom jag lagt mig såfort jag kunnat känns det som jag sovit bort hela veckan. Egentid?! Igår var jag barnvakt åt mina barn, då Lotta & Palle firade Deras dag! När de lagt sig gick jag faktistk inte & la mig. Tog hand om mig själv i soffan framför Idol :)

Nu sitter jag i Bridel & är barnvakt. Lille Adrian har blivit så himla stor, kul att se att de växer :) Han va lite rädd för mig när jag försökte busa me´n. Kände nog inte igen mig.. Det släppte efter en stund & jag fick kramar. Good job, Inga :)

Förut idag var jag Ariste & Laura på Scanshop & köpte lite chips. De firade 15 år så de bjöd på laxmackor, våfflor mm. God lunch måste jag säga.
Det var min vecka det, hur har DIN varit?

Pussar & kramar

Just Like Heaven!

Tänk vad flitigt jag uppdaterar här! :) Fredagkväll & jag sitter och tittar på "Just like Heaven på 5an. Har sett den flera gånger redan, men den är ju så bra. Idag har det varit lite stressigt, sprang runt & yra på auchan hur länge som helst i förmiddags. Kom hem med några kassar mat, som tur var inte kläder. Måste spara pengar nu.
Lagade kött, potatis & champignonsås till lunch åt mig & Emma, måste ju avancera lite ibland.. Det var gott, fast jag stekte köttet lite för länge. Men det var typ första gången jag lagade kött, så det får väl va godkänt. Jag skulle nog behöva gå på en matlagningskurs, eller två!

Sen åkte vi till ankparken & lekte av oss, fast Emma nog egentligen skulle behövt vila, (hon va helt slut på kvällen). Hämtade grabbarna & Max, som sover över här inatt. Barnen var överlyckliga :) Vi har ätit middag & tittat på Robin Hood. Max är verkligen jättego & lätt att vara barnvakt åt. Tog på sig pyjamasen innan alla andra & ville läsa saga. Det är jag inte van vid.. :) Barnen var lite upp i taket, men de blev så glada! Fick alla isäng & de somnade tillslut. Jag är nöjd!

Igår fick jag frukost hos Mandy, gu vad bra det är att bo 10 meter ifrån varandra! På kvällen blev det friskis. Ett styrkepass med vikter & grejjer, passade mig precis! Det känns i kroppen idag, men känns som det blir värre imorrn. Det ska kännas att man har tränat.

Som vanligt har jag lite planer för helgen. Imorgon ska jag, Aristea & Laura till Trier. Har inte träffat Laura sen typ juli eller nåt, ska bli jättekul! Kanske ska försöka hitta några stövlar också? Hm, prata inte om skor :p På kvällen ska jag, Mandy & lite folk ut. Egentligen borde jag nog va hemma & ta det lugnt, men men. Jag ska köra, så det blir lugnt.

Nu borde jag sitta & njuta av friden och ta hand om mig själv, men känner för att gå & lägga mig. Kommer nog sitta frastklistrad vid tv:n ett tag till ändå :)
Ta hand om er & ha en bra helg!
Puss & kraam



Design av xoxonicole

RSS 2.0