En tisdag in Lux

Äntligen har jag tid och lust att skriva lite. Sitter barnvakti Bridel och tittar på kronprinsessan. Adrian var redan i säng så jag & Anton tittade på film och lekte med lera, sen var det nattinatti. Lättförtjänta pengar.
Vad har jag gjort nu då, när jag inte haft tid, elle rättare sagt ork med bloggen?! Jag ska försöka komma ihåg.
Lekt med barnen har jag såklart gjort, men det behöver jag väl nästan inte nämna? :) På lux-nationaldag var det ju Fest, med stort F! Det var nåt att minnas :) Jag följde med familjen till Legoland(Tyskland) i två dar. Vi åkte karuseller och hade skoj! Sen har jag försökt att shoppa några gånger, men shopping verkar inte va min grej, eller är det skor?! Är nog för kräsen och har alltid beslutsångest. Ja, då kommer man också hem med tomma händer.. Men igår kom jag faktiskt hem från Trier med flera kassar, ett par skor. Bra början, Plingan :) Jag har letat efter en bikini hur länge som helst. Egentigen har jag haft många att välja mellan, men inte orkat..Jag är helt hopplös! Idag kom Lotta hem med en bikini tlll mig, hon misstänkte väl att jag aldrig kommer köpa nån annars. Haha! Vadå gulligt!!

Igår var jag också på Joss Stone konsert med Lotta. Det spöregnade såklart, men smarta som vi är hade vi med oss stoora regnrockar. Konserten var superbra, riktigt duktig live! Jag och Lotta stod såklart och shaka, mest Lotta kanske då :p Älskar människor som kan bjuda på sig själva! En lyckad kväll med andra ord!



I fredags var det sista festen tillsammans med de sista aupairerna. Först var det middag/förfest med de bästa,Laura & Aristea, sen in till K´ramba & Apotheka, där man hela tiden var omringad av massa karlar, herregud säger jag bara..  Men det var en grymt rolig kväll/natt! På lördagen,kl 14.30 satt jag & Aristea fortfarande vid frukostbordet. Härligt! Vad skulle jag göra utan dig?! :)
 
Jomen jag har ju skrivit franskaprov. Oroade mig alldeles för mycket, humöret var verkligen inte på topp, men nu är det över och det känns som jag klarade det! Hoppas de iaf :)

Det blivit ändrade planer. Vi åker(bilar) till Sverige redan på torsdag, men kommer Hem den 25:e, som det var planerat från början. Längtar tills jag kommer hem nu.

Och nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva. Bloggen kommer säkert att vara öde i några veckor igen, tyvärr. Men ni får ha det underbart och njut av sommaren!

Puss på er!



Design av xoxonicole

RSS 2.0