Hej hallå!

Jag förstår inte att det alltid ska gå så lång tid emellan mina inlägg, det är svårt att ta tag i saker ibland.. Började detta inlägg igår, men hann aldrig färdigt. Nu tänkte jag ännu en gång berätta om min intressanta vardag.
Igår när jag halvsprang rundan kommer det en hellikopter och sprutar över vinrankorna, precis brevid mig. Sen flyger han rakt emot mig, trodde jag skulle få mig en rejäl dusch, men som tur var såg han mig och vände. Inte så bra att få på sig massa gift kanske.
Var och "turbohandlade" på Cactus och hämtade barnen vid bussen. Oscar & Lotta åkte och skulle leka med Oscars kompis. Emma till en annan kompis och Calle stannade hemma med mig och Palle. Jag & Calle hoppade studsmatta och gjorde hellikopter av papper. På kvällen blev det F&S, riktigt jobbigt var det. Jag och Tova störde oss på ledaren, som inte kan hålla takten, vi körde "eget", vi var bäst! ;)

Jo i måndags var jag i Trier, köpte nya gympaskor/lekskor. Skulle behöva ett par sommarskor också, men jag är hopplös. Det är svårt att välja. Stackars Aristea var sjuker och kunde inte följa med. Du var saknad, min assistent! ;)
På kvällen satt vi några tjejjor på Italiano och pratade. Jag var inte så social precis, var så himla trött. Tråkigt att alla åker hem snart.

Lotta & Palle var i Paris lördag-söndag, så jag hade hand om barnen. Vaknade redan vid kl7 och gick ner för att se om de var vakna. Yepps (som Emma säger), grabbarna var pigga & gláa. Vi splelade spel, lekte, spelade fotboll, cyklade till parken, jaa en massa saker.  Hämtade Aristea i stan och åkte hem för att busa och spela ännu mer fotboll.
På kvällen fick barnen mysa vid tv:n & vi två åt räkor, mumms! Sen blev det göttigheter framför eurovision.. och lite singstar förståss! :) En härlig kväll!

Ställde klockan på 07.30 i söndags. Gjorde frukost, tog fram kläder & så. Stressade & yrade runt mest. Aristea körde gympa med barnen en stund, vilket gillades!  Skjutsade Aristea till F&S där hon skulle vara ledare för familjepasset, duktiig är hon! Vi åkte till fotbollen med Oscar. Hem och byta om och skjutsa Emma till kalas.
Efter lunchen på Pizza Hut tänkte jag ta dem till Ankparken. Det tog en evighet att hitta dig så vi hade en kvart på oss innan vi skulle hämta Emma. Framåt kvällen badade jag barnen & sen gjorde lite middag. När Lotta & Palle kommit hem gick jag en nästan 2 timmarspromenad, utan musik i öronen den här gången. Jag var helt slut.
Det var jättemysigt att va ensam med barnen, men det är klart att det tar på krafterna :) Sen stressade jag nog alldeles för mycket. Måste tacka Aristea för all hjälp jag fick!

Idag har jag plockat fina blommor, gjort pizzasmet och pizzasallad, som blev lite för flötig & stark tror jag. Alla är barn i början, brukar min mamma säga, som jag pratade några ord med idag :) Jag & barnen ska göra pizza till middag, innan jag ska på franskan.  Efter franskan ska vi aupairer se "Män som hatar kvinnor" på bio. Kul att den går på svenska här! Nu ska jag förbereda lite mat & hämta Emma.  Oj, vilket stressigt inlägg det blev.

Sköt om er!! Puss & kraam


Bilder

Jag skulle vilja fixa till massa bilder, men jag orkar inte installera paint/photo-shop hela tiden. Datorn pallar inte med programmen riktigt, så bilderna får va som de är.

Snyggingar!


Födelsedagstjejjorna


Gänget


Laget

Det tog en evighet att lägga upp de här bilderna och det syns riktigt dåligt.. =( Det är vad jag bjuder på idag iaf, orkar inte trixa mer. Det ska bli såå sköönt att sova! Godnatt :)

Livet är härligt!

Istället för att ta mig ett bad tänkte jag uppdatera här lite granna. Bra beslut va?! :)

Min helg började redan i torsdags, känns det som iaf. Vi alla var hemma och tog det lugnt. Grejjade i trädgården mest. Jag har tagit tag i rabatt/busk rensandet på framsidan, som jag ju redan berättat för er. Det är sjukt vad mycket löv det är där & svårt att komma åt. Men liten bit i taget, sen ska jag nog få ordning på det, jag gillar att rensa.  Efter lunchen åkte jag till "La Belle Etoile" för att försöka hitta några skor & nåt att ha på mig på födelsedagsfesten, då temat var färg.  Provade skor hur länge som helst, jag kunde/kan verkligen inte bestämma mig. Kom hem irriterad med massa plåster, schampoo och en purjolök i kassen. Bra, Inga! Badade barnen som fick mig på riktigt bushumör, barn är härliga!

Envis som jag är skulle jag tillbaka till stora Cactus igår, för att spendera ännu mer tid inne i skoaffärn utan resultat. Jag köpte iaf en orange *klänning till kvällen, lite nöjd tjej iaf. Innan dess hade jag varit på Auchan och handlat massa mat. Allt drog ut på tiden, som vanligt, bra var att Palle var hemma och kunde hämta Emma.
Hem och äta pannkakor, packa, spela spel,hämta grabbarna, leka, laga mat, packa lite till och åka till Aristea. Jaa det gick i hundratio!
Vi gjorde oss iordning, jätteschnygga var vi i våra färglada klänningar, röda naglar & varsin rosa blomma i håret :)
Eva-lis & Hanna firade 40 år tillsammans, det firade vi med middag & utgång. När vi kom in på Karamba spelade dj:n flera Abba-låtar i rad. Jag tror att vi Swedish-girls är omtyckta där :p Pratade liite ryska med ett par killar, tyska blev det också, jag älskar språk! Kvällen blev lyckad och jag hade superkul! GRATTIS HANNA, 20 år IDAG!!!<3

Idag träffades vi i en park för att ha "skattjakt", som Emelie så bra hade fixat. Vi skulle hämta / ta kort på / göra saker. Pontus, Hanna, Aristea & jag var i lag, bra team!? Synd bara att vi förlorade, stort :p Vi orkade inte va så seriösa, som att bada i fontän, eller klä av oss och sådant.. Haha, kul att det finns andra som bjuder på sig själva. Men sjunga allsång med främmande grabbar, springa efter gubbe i refläxväst, ta kort på folk, skrämma barn & pussas, det gjorde vi. Och jag fick klättra i träd också, det var länge sen. Högt & lite läskigt, men härligt var det.

Lämnade av Aristea i stan, då det var omöjligt att hitta parkering och åkte till bion för att köpa biljett till ladies Night, som är på tistag, ser fram emot det! Lotta & Palle är på 40 års fest och jag är hemma med barnen, som sover sött. Vi började med att titta på film, men det hackade så dant & blev svart ibland pga åskvädret, blev lite skraj att det skulle paja så vi stängde av och spelade spel istället.

Imorrn måste jag gå på friskis, det var länge sen nu känns det som. (Hur ofta tänker jag det då?!)  Är sjukt godissugen idag & har tryckt i mig en del godis, känns bra!? :) På eftermiddan ska jag följa med familjen till Bambesch skogen för att fika & leka. Det ska nog va massa folk där, trevlans.
Tänk vilken "mamma", lektant jag har blivit. Inte trodde jag att jag skulle springa och tjata/ ta hand om barn halva dagarna. Men här är jag och leker, tjatar på och busar med tre små barn,, fan vilket bra och roligt jobb!!

Detta var 11 år sen. Visst är vi söta jag & min kusse Malin?! Vilka härliga minnen jag har, det var tider det :)
Men ser ni vad jag har på mig? Kjol & finskor med liten klack på?! Haha, det bor nog en liten dam i mig trots allt ;)


Hoppas att er helg har varit lika bra och rolig som min, fast den inte är slut än.. :)
Puss & kraam

Livet som lyx-aupair.

Vadå irriterande!! När jag äntligen tar mig tid att skriva, så försvinner nästan hela "skiten! Ska försöka en gång till.

Vart tog sommaren vägen? Det blåser kallt och himlen är grå, men det regnar inte
Jag orkade verkligen inte stressa in till Auchan idag, bestämde mig för att slöa denna förmiddagen istället. Foten har nästan läkt (äntligen), istället har mina "stickningar" i axlarna/sidan kommit tillbaka, varför?!  Det är lite tugnt att andas, men det går över snart hoppas jag. Alltid finns det nåt att klaga över.

Idag ska jag försöka göra min franska-läxa när Emma sover, laga/värma lite svenska köttbullar till barnen innan Calle ska åka på judo & sen franska. Oscar & Calle har också börjat spela golf. Då får man ju slå några bollar, kul! :) Jag blir överlycklig när jag får en bra träff, (så bra den nu kan bli) eller när jag träffar bollen överhuvudtaget :) Då känner jag mig duktig, men näpp, jag är ingen golfare.

Ska försöka sammanfatta förra helgen.
Förra torsdagen var  jag ute med Cynthia och några av hennes vänner. Vi tog det lugnt, jag körde. På fredagen hade jag, Aristea & Laura picknick i ankparken, myspys alltså :) Det hade varit jättekul att festa tillsammans med de andra aupairerna på kvällen, men jag bestämde mig för att va hemma med världens bsta aupair-familj & ta det lugnt, jag behövde det. 
I lördags åkte jag, Lotta & Emma in till stan. Vi letade skor & fikade förståss. Jag gav upp, det är svårt med skor. Mötte upp de andra på Auchan. Medans de handlade mat gjorde jag av med lite pengar på H&M. På kvällen åt vi en jättegod middag ute på altan och sen gjorde jag en impulsgrej och följde med Mandy til "Why Not" cafét i Dudeldange. Vi var lite sega, så Istället för att gå ut gick vi på bio, det blev X-man. Jag älskar att göra impulsgrejer.

I söndags var jag hemma & njöt av att vara med barnen, bra! Efter en lång promenad/springtur ute i ingenstans stressade jag iväg till stan för att äta middag på Quick med Aristea, Sandra och Madde, som har kommit på besök. Jag hade bestämt mig för att ha en nyttig dag, för en gång skull.

Måndag- barnen var lediga. Efter lunchen åkte jag, Hanna & våra barn till Bettembourgparken, där vi lekte och tittade på djur. Det var jättekul & alla var nöjda, jag och Hanna mest kanske?! :) Kallt var det också, jag hade alldeles för lite kläder på mig (som vanligt) Jag har nog för mycket ordning på "mina barn, glömmer bort mig själv.

Tisdag- Efter lunchen skjutsade vi Oscar till Max, sen var vi andra tre hemma och pysslade i nästan två timmar, jättebra för barnen. Ute var det ändå grått & kallt. 

Det var i korta drag vad jag har sysslat med den senaste tiden. Jag är mycket "ute & far" nu och träffar många roliga människor, det är jättekul! Vi aupairer gör mycket saker tillsammans just nu, det är superskoj att ni tar er tid/orkar planera, tjejer! =) Tråkigt att ni snart åker hem.

Jag hoppas att ni får höra från mig snart igen! Ta hand om er!! Puss & kraam




Design av xoxonicole

RSS 2.0