Plingan, här!

Heej på er! Jag lovade ju att brätta om mitt liv en annan dag, det får bli idag då :)
Idag har jag haft Emma hemma. Vi var på Auchan typ hela förmiddan, det tar tid att handla. Nu sover hon & jag har bytt lakan i grabbarnas sängar, nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för. Isabelle (städerska) kommer straxt, så jag håller mig nog uppe på mitt rum :) Ikväll åker Lotta & Calle till Sverige, så jag & Palle har de andra två busungarna hemma. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, förutom att jag & Emma ska på friskis på söndag.

Förra helgen blev inte som planerat. Istället för att stanna hemma & sega gick vi ut tillsammans med Paula, en finsk tjej. Eftersom jag hade glömt mina stövlar på friskis var jag tvungen att låna skor av Anna, vill ju inte gå i innegympaskor som jag nyss använt.. Det hon hade att erbjuda mig var klackskor, utan klack..! Det var bara det att jag aldrig gått i klackskor innan, det är inte jag helt enkelt. Trodde aldrig att jag skulle klara av att gå i dem, men jag glömde bort dem senare på kvällen & dansade tillochmed =) Jag kanske ska skriva upp klackskor på min inköpslista? Kvällen blev iaf jättebra, & jag hade jätteroligt!

Klockan 9 på lördagmorronen frågar Anna mig om jag vill ut & gå. Eeh, det kan vi väl. Japp, vi två hurtisar/knäppisar var ute & promenerade i hela 3 timmar. Vi fick för oss att det var jätteskönt ute, eftersom solen sken, men jag kan tala om att det var svinkallt i skuggan, typ 4 grader. Hämtade upp Emelie på vägen också & sen gick vi hemåt. Snacka om att jag hade ont i benen när vi kom fram, men en promenad var just vad vi behövde.
Lunchade & gick lite på stan med min älskade "Asistera" på Quick, mmm vad det är gött med flöt ibland! :)
På kvällen satt jag barnvakt åt mina busungar. Kände mig helt död när jag lagt mig i soffan. Det blev nattinatti kl 22 den kvällen.

Söndagen spenderade jag med min Lux-familj. Vi spelade golf. Överlycklig blev jag när mina bollar lyfte (inte så många gngr med andra ord), det måste vi göra om! Det var inte lätt, men Palle frågade om jag tagit lektioner, det tyckte jag var lite roligt :) Lekte lite med Emma & åkte inlines med Oscar. Och sen var den dagen över.

Veckan har varit bra. Igår var jag, Hanna, Josefine & våra barn på Kockelscheuer och åkte skridskor. Jättekul! Mina barn var lite vilda, så jag va den där tjatiga "morsan" igen, men huvudsaken är ju att vi hade kul. Det visade sig att Josefine har åkt konståkning & kunde massa häftiga saker. Snurra runt sådär fint, som jag alltid velat  kunna :) hehe Försökte jag också, men det var inte lätt & så blir man ju yr i huvvet direkt :p Var hemma ca kl19, glömde bort att det brukar va mycket trafik, men två timmar ska det väl ändå inte ta att åka hem?! Åt våfflor med glass, sylt & grädde till middag. Gott & nyttigt va?! :) Helt slut slängde jag mig ner i sängen redan kl 21, men ändå känner jag mig inte sådär superpigg idag. Ganska trött faktiskt.

Nu har jag slutat att grubbla och bestämt mig! Jag ska följa mitt hjärta, för det är det enda rätta. Jag har haft så stort stöd av alla mina nära-vänner, familj & släkt. Tack så mycket! Ibland behöver man någon som pushar & stödjer en eller bara lyssnar på en, när man själv är svajjig. Jag har insett hur underbara människor jag har runt omkring mig & hur underbar familj jag har där hemma!!

Det får va bra för idag. Puss på er! <3

Jag kan gå runt & nynna på refrängen en hel dag, lite plågsamt..


Äntligen våår!

Var hos Cinthya på en superrolig singstarkväll igår, gu så roligt det är att bara riva loss & vråla :) För vråla var det jag gjorde, med min krassliga hals. Men idag hostar jag nästan inte alls & har inte ont, gött! Det kanske är sjunga som gäller om man vill bli frisk?! ;)
Den här låten var med på en av skivorna, att jag aldrig hört den förut då?! En lugn låt,,såklart ?! =)



Idag ska jag baka pizza med barnen, det var ett tag sen. Sen ska jag & Anna vara hurtiga gå på friskispass, jaa en fredagkväll :) Sen ska vi bara ta det lugnt & inte göra ett skit hemma hos henne. Nu hinner jag inte skriva mer, får berätta lite om mitt liv nån annan dag :)
Pussar & kraamar från ett superfiint & vårigt Lux!

Jag älskar mitt liv, jag också!

Hej på Er, hur har helgen varit?!
Lyxaupairen har haft en underbar helg! I fredags åt vi middag på turistfällan Chichis & tog sedan en glass på Quick. Jaa mer behöver det inte vara! Trötta var vi, men hade kul iaf :)
Efter 4 timmars sömn vaknade jag & kunde inte somna om. Slog då in precenten till Calle, som jag hade glömt bort. Fullt normalt sådär 06.15 på en lördagsmorgon. Sen var det ingen idé att gå & lägga sig igen. När Calle öppnat precenten (en gubbe som man kan bygga om till olika saker) ångrade jag genast att jag köpt den. Satt i en timme & försökte med hjälp av en värdelös beskr. klura ut hur delarna skulle sitta, envis som jag är. Men tillslut så gick det & det var egentligen inte alls svårt.. Bestämde mig för att springa en runda & när jag kommer tilbaka är det mummsiga pannkakor till frukost!

Resten av dagen var vi ute & grejjade i trädgården, flög med hellikoper/flygplan också, i vårvädret, hur skönt som helst. Framåt kvällen åkte vi in till stan och för att äta middag. Lotta guidade mig lite, ni fattar inte hur lite koll jag har. Råa, jättetunna köttskivor, sallad, mm åt jag till middag. Jag vågade knappt smaka på det, men det var görgött, som *vi boxholmare säger :) Synd bara att min mage krånglade just den dagen, kanske inte var den trevligaste pricken..

Igår hade jag tänkt att sova ut lite & fick det också på sätt och vis. Vaknade 09.30 och kände mig pigg. Det är verkligen skönt att komma upp på morgonen och dumt att sova bort halva dagen. (Jaa kära mamma, du har rätt!) =)
Det var jättefint väder & vi var ute och satte ihop studsmattan, så nu vet ni vad jag kommer göra om dagarna :)
På eftermiddagen gick jag & Anna på långpromenad i skogen. Sedan bestämde vi oss för att hitta til Grund. Inte visste vi hur vi skulle ta oss dit, men man får väl chansa lite. Det var perfekt uteväder, jätteskönt & jag måste ännu en gång säga att det är himla vackert här i Lux! Efter två timmars rask promenad & njutande var vi tillbaka hos Anna. Efter två koppar te var det dags att dra sig hemåt, för lite mycket middag :) Tack, Anna!

Så man kan nästan säga att det har varit en familjehelg. Det har varit så himla skönt att bara ta det lugnt, tillsammans med lux-familjen, som är *bästigast!  Det känns som nån har skakat om mig rejält, för jag har känt/känner mig så pigg & glad! Jag har verkligen njutit av Luxembourg & familjen och vädret såklart :) Jag säger som många andra aupairer här, Jag älskar mitt liv!

Idag har jag inte hunnit med så mycket ännu. Har tagit en promenad & satt på en tvättmaskin och tänk att  jag får betalt för att sitta här & skriva detta inlägg. Var det det här vi kallade lyxliv?! :) Ännu lyxigare vore det ju om jag var rik, det kanske jag blir om jag lär mig att spara?! Eller träffar en luxgrabb. Fast de är ju inte snygga, så då kan det lika gärna va ;) haha (ni förstår väl att jag skämtar?!)
Nu ska jag sätta på bra musik & röja undan lite, planera lite käk, hämta Emma & plugga franska när hon har somnat. Synd bara att jag inte har så mycket musik. Får flörta lite med mamma, så kanske hon kan skicka lite till mig snart?! ;) I maj/juni skiftet bilar vi till Sverige, kanske att jag kan träffa min underbara familj då?! (återkommer) Jag saknar er göörmycket! Jag saknar luxtiden/ julen, det var den bästa tid jag haft tillsammans med er! Jag saknar tillochmed våra bråkstunder :) Som tur är  känns det inte jobbigt, jag kan le, för jag vet att ni finns här för mig & jag har det underbart där jag är!

Puss & kraam

Mina rosa moln har varit lite gråflammiga

Nu var det allt ett bra tag sen jag skrev. Jag började skriva häromdagen, men hann aldrig färdigt. Om jag ska berätta för er vad jag gjort varje dag, så kommer det bli ett göörlångt brev som ni & inte heller jag kommer orka läsa egenom, så vi tar det lite kort :)

Jag har  varit på franskan, det är görskoj, när jag fattar! Spelat på barnkalas, fick låna en stålsträngad gitarr, som jag bara måsta ha, nångång! :) Vi, några aupairtjejjor var på bio, efter Italiano. "He's just not that in to you", En *braig film. Har varit hos Anna med Emma & där vi fick god mat (som alltid). Barnen fick leka av sig lite & vi prata av oss lite :) IKEA har jag besökt igen, denna gång var Lotta med & det var hundra gånger roligare. Sist gick jag ju genom hela affären på en kvart. Har åkt mycket bil sista tiden, men jag älskar att köra :)
Har varit ute & gått också. Jag skulle vilja/behöva gå en timme varje dag, men hinner inte riktigt det, eller så kanske jag egentligen gör det!? Säkert, jag måste bara ta mig tiden. Igårkväll ställde jag larmet på 6.00. Jag skulle bara ut & springa! Skulle, var ordet ja.. Det enda jag kommer ihåg är hur jag stängde av larmet, tittade ut & såg att det fortfarande var mörkt. Vilka idéer jag får ibland! Jag är hemskt ätig just nu, känns som jag är hungrig/sugen på nåt konstant. Ju mer jag försöker att inte äta, desto mer äter jag & sen får jag för mig att jag ska ut & springa kl 6 på morronen. Haha, jag hör hur jag själv låter, som jag har världens största problem.. Nä, men det är irriterande.

Förra helgen var jag & grannen I Saarbrücken (Tyskland) & gick ut med hennes kille. Dansade hela natten lång, riktigt kul! Var hemma 3 timmar på lördagen & sen vidare till Aristeas place, Pinkis,  där vi & Laura käkade god middag. Ikväll blir det vi tre & god mat igen! :)

Och självklart har jag varit med mina favoriter också! Vi har bakat, lekt, bråkat, målat, skrattat, myst, lekt & bråkat. Jaa det svänger väldigt de senaste veckorna, men mycket tjafs har det varit, gillas Inte! Jag vet inte om det är jag eller de, båda skulle jag tro. Jag har nog blivit lite för mycket storasyster & ni vet hur småsyskon brukar va,, kaxiga. Nästa vecka börjar vi om & jag ska skärpa mig jag också. Alllt finns där i baktankarna & påverkar mig enormt mycket. Jag måste tänka efter riktigt ordentligt, en sista gång & ta ett beslut snart, snaart!
Säkert kommer det kännas tufft ibland också, fick jag höra av min moster en gång. Jag bara skrattade åt den meningen då. Jag har insett att hon hade rätt. (Jag har nog gått på rosa moln för länge) När barnen absolut inte vill lyssna & jag nästan börjar tjuta för att jag "måste" bli arg, när jag grubblar alldeles för mycket, då känns det tufft.. Men ju mer jag slappnar av & när jag bestämt mig kommer jag att hitta tillbaka till den lyckliga Inga &  då kommer jag också att ha mer tålamod & se det allt det underbara som finns runtomkring mig. Jag älskar verkligen mitt jobb & det här livet! Mitt hjärta har nog redan bestämt sig.. men inte huvet.
Kanske luddigt för er som inte känner mig, jag tänkte lite bara :)

Idag har jag hostat alldeles för mycket, handlat lite mat & farit runt för att hitta en precent till Calle, som fyller 7 år imorgon! Hittade nåt tillslut, hoppas att han blir glad.. Denna helg har jag tänkt att bara ta det lugnt, fira Calle vår & bara slöa. Melodifestivalen på lördag, självklart! Måste hitta min favorit också:)

Partylåt, vilka minnen!



Ha en bra helg! Jag tänker på er där hemma!!  Hoppas att vi hörs snart igen :)

Puss & kraam hela daan



Design av xoxonicole

RSS 2.0