<3

Har nu suttit i flera timmar och lyssnat på musik, sjungit & spelat lite. Javisst! Gitarren kom fram idag, efter ett par månaders uppehåll. Bra tecken :) Det finns så underbara låtar. Jag Älskar musik!
Tittade på "Så ska det låta" förut, äntligen har det börjat igen! Tur att det finns Svt Play.

Igår trodde jag att vi skulle till en liten bar i stan och fira Natalies födelsedag. Det visade sig att jag var bjuden på en fin 30 års middag. Ca 30 pers, som jag aldrig träffat förut, Natalie hade jag bara träffat en gång innan. Kul att jag gjort gott intryck på Jeffs halva släkt.. Haha Fick vara med om ett frieri, började nästan gråta:) Det måsta varit en härlig 30årsdag! Nu ska jag sluta vara så hemlig och avsöja att.. jag träffat en underbar kille & det känns såå härligt! Fortsättning följer..

Nu ska jag ner och hälsa på familjen, som kom hem precis. Ikväll ska jag va barnvakt i sandweiler & imorrn ska jag gympa 20 min på nån messa-fyfan. Friskis förståss.. :p Ha en bra helg!

Puss & kraam 


Skidresa!

Idag kom vi hem från Gérardmer, det har varit kanon!
I fredags kväll, när vi kom fram sa de att det inte var så mycket snö i backarna. Blev nästan lite orolig, men det behövde jag verkligen inte vara. Igår snöade det hela dan, det var för mycket snö i backarna.. Alla tre barnen försökte, åkte liftarna och tog sig ner för backarna, med hjälp förståss. Duktigt av dem!
På eftermiddagen gick de på skidskola, jag följde med Olle upp i backarna. Han föreslog den svarta backen och jag som bara åkt slalom på skidresan i 9an tvekade inte en sekund, förståss! Älskar utmaningar :) Det gick undan kan jag lova, men jag fixade det! Vilken utsikt och solen kom fram i ett par minuter, lycka!

Så undrar ni ju förståss om jag lyckades hålla mig på skidorna?! Det kunde ha gått illa.. Vi åkte en backe som egentligen var avstängd och jag föstod sen varför.. Det var mycket snö, ojämt och ibland isigt. Perfekt för att hoppa lite? Första hoppet gick jättebra, andra hoppet kom lite för fort och jag hamnade baklänges. Som tur var lyckades jag stanna och kunde fortsätta neråt, utan några fler hoppförsök, haha!
På kvällen åt vi en underbart god middag med deras vänner, på en charmig restaurang. Sen var det nattinatti, tjejjerna i ett & killarna i ett rum.

Imorse, efter en mycket god frukostbuffé, hade barnen skidskola igen. Jag köpte halvdagskort för att kunna åka med Olle, kändes fel att bli insmugglad igen :p Visste att vi bara skulle hinna med 2 backar, men det var det värt, det var perfekt underlag, men det blåste, snöade och var svinkallt! Som tur var fick jag låna hjälm & bra vantar. Hade jag inte haft så jävla ont i mina händer & fötter, för att det var så kallt, kunde jag njutit mer av åkturen.

Det var en helg att minnas! Jag är verkligen glad att jag åkte med familjen. Klart att det har varit mycket styr med tre barn, det hade vi räknat med. Jag känner mig gladare & piggare, inga ben brutna. Här i Lux är det ingen snö och jag hoppas på vårväder imorrn.
Jag är mer än nöjd! Tack!

Hoppas att ni också haft en bra helg!
Puss & kraam


When it gets tough, fight some more


Ett tag sen ni hörde nåt från mig,, jo jag vet. Det har varit lite upp och ner, eller ganska mycket ner. Halvsjuk, trött & irriterad. Ibland måste man grubbla & tjura lite, kan inte alltid va på topp. Men nu har jag vaknat igen och ska va positiv. Vara glad åt Det jag har, Dem jag har och Den jag är idag

Nu är äntligen min bästa vän, solen framme igen & det börjar bli vår här i Lux. Härligt! Stackars er i Sverige, som aldrig tycks bli av med snön, men den är borta när jag kommer HEM, det har jag bestämt!

I helgen ska vi åka skidor, hoppas att det är nån snö kvar... Ser verkligen fram emot det!
Vi var i Amneville för att prova på, jag hade inte åkt skidor på 5 år eller vad det nu blir. Var skitnervös när jag stod där och inte visste om jag skulle klara av att ta mig framåt & upp, ner kommer man ju alltid ;) Men det gick jättebra! Jag har läst att jag kommer att upptäcka en ny talang hos mig själv.. OS i skidåkning 2014? haha

Kan inte förstå att tiden går så fort, det är ju redan mars. Ann-sofie, en av de bästa lärarna jag haft, sa en gång att mars är kärlekens månad. Så,, mycket kärlek till Er alla.

Tackar ER, underbara människor, för era kloka ord. För att ni får mig att skratta. För att ni finns! <3

 




Design av xoxonicole

RSS 2.0