I LIKE =)


Helg!

Just nu känner jag för att lägga mig i sängen, titta på en film, äta massor med flöt och sova. Trorts att jag gick och la mig direkt "efter jobbet" igår. Orklös är nog det rätta ordet. Men man kan ju inte alltid va på topp, har jag hört. Eller så är det "lettiska tjurigheten" som har kommit fram, som mamma säger.. :p

Ska snart iväg och vara barnvakt åt goa Anton & Adrian och tjäna lite extrapengar. Där får jag ju lägga mig i soffan & kolla på film, när de sover förståss :) Imorgon ska jag på inspirationsdag (friskis). Ja visst låter det bra? Hoppas att de har nåt intressant att säga, det håller på heela dan. På kvällen ska jag & Laura? till Aristea & kolla på melodifestivalen. Det ser jag fram emot!!

På söndag fyller Oscar 6 år, då blir det kalas på "ZigZag". Jag har köpt fotbollsspel till honom. Man kan va Liverpool och det tror jag att han kommer att gilla, eftersom han som far sin hejjar på dem. Och jag som egentligen inte håller på nå lag, har nog fallit för grupptrycket.

Har jag berättat att vi ska åka på skidresa (helg) till Frankrike i början av mars? Och till spanien i maj? Jo, här händer det saker. Barnens mormor & morfar som är här i Lux nu ska också följa med till Spanien. Det ska bli skojj!

Ja, då var det allt från mig tror jag. Önskar er en bra helg!

Puss & kraam






Design av xoxonicole

RSS 2.0