Hemma i Sverige snaart!

Sorry för förra inlägget, jag blev ba så less på datorn (joo mamma det var Faktiskt datorn :p) Försökte skriva om inlägget sen, men så försvann det också, vadå irriterande. Dagens teknik som sagt var.
Idag skulle vi ha åkt och badat, men eftersom de lovade regn på eftermiddan så bestämde vi oss för att stanna hemma. Det kom inget regn men riktigt klibbigt (inget bra väder att spela fotboll i måste jag säga). Barnens kompisar kom hit lekte istället. När de åkt hem cyklade/gick jag och barnen till parken och lekte en stund. För ett tag sen badade jag & la barnen, som var jättesnälla och lydiga.  Nu kollas det på finalen av  japanska-showen. Helt körda är de, japanerna!

Imorrn har jag Emmapemma hela dan. Vi ska handla och göra nåt kul tillsammans. Kanske leka lite med Anna & hennes barn. Det känns inte som det är midsommar imorrn och faktiskt är jag inte så lessen över det. Jag är ju inte hemma i Sverige..  Vi kommer nog fira det med lite god mat tror jag, lugnt och skönt alltså.
Ieva och lillen har nu bokat flygbiljetter till Sverige. De är hemma när jag kommer den 25:e juli, ska bli såå kul att träffa dem och alla andra i Sverige! Jag ska verkligen njuta.
På lördag ska jag, Aristea & Laura äta frukost på "Table du pain" och sen vidare till Metz för att shoppa! Äntligen :) Annars blir det nog en lugn helg.
Nu ska det skrivas lite mejl tänkte jag.Puss på er


!!!

Ååh, jag som var på så bra humör! Tog mig tid att skriva ett inlägg också men så försvinner allt, CPdator! :(

En lycklig au-pair på besök!

 Nu var det dags att skriva ett par rader i min roliga blogg, som jag är så duktig på att uppdatera. Noot! Borde sova nu egentligen, är görsatrött idag igen.
Jag måste börja med att skälla på Dig,Johanna. Du får inte lägga ner bloggen, som jag så flitigt läser. Jag är ju inte heller nån blondinbella, som vi alla har märkt. Men vafan alltid är det väl nån som undrar vad vi håller på med för dumheter  och om vi lever ;)

Den 21:a började barnens pingstlov. Jag,Palle och barnen bilade då  till sommarstugan i Sverige. (Lotta kom på lördan) Huset målades, det kom besök, vi åkte på besök, till Ikea, Ica & konsum (såklart). Vi fikade, lekte, spelade fotboll, skrattade & grät. Vi gjorde allt & inget kan man nog säga. Man tycker ju att barnen borde ha passat på att sova längre när de var lediga, näädå tvärt om. Mellan 6-7 kom minst ett barn och la sig i soffan hos mig och tittade på barnprogram. Jag klagar inte, jag låg brevid och halvsov. :) Jag hade *semester jag också. Stugan de har är riktigt hemvänlig & har man världens bästa aupair-familj så trivs man ju vart man än är!

På morsdag åkte jag till syster Sandra på god morsdagmiddag, som hon så snällt hade orndnat. Älgkött, bonnapotatis & sås, det är grejjer det :) Jag överraskade familjen ordentligt! Mamma fick ha ögonbindel på sig och känna på hennes precent, mig då! Hon kände att det var jag, men klart att huvet sa annat, jag va ju i Lux. Jag & Sandra var så duktiga och inte försade oss. Vi stog där tårögda och kramade om varandra. Mamma, pappa & jag. Det var... en underbar känsla, en känsla som aldrig varit så stark förut. Det var så kul att se alla igen, jag gick runt och njöt! Tack Sandra för att du ornade allt så himla braa!

När jag stod inne i köket i *mitt hus, kändes det så overkligt, men så skönt. Jag kände verkligen att jag va HEMMA! (Inga har gjort framsteg där.) Vi pratade & pratade, myste och skrattade. Jag kramade nästan sönder dem! Allt var perfekt och jag lämnade familjen lycklig, med ett leende på läpparna, på måndagen. Det är ju precis så det ska va!! Tack så mycket för att ni finns och stöttar mig!
Jag passade på att ringa mina nära & kära, som jag inte kunde hinna med att träffa. Skönt att höra er röst & tack för allt stöd! Träffade min pärla Jenny & Hanna i 10 min också. Åh så kul! Jag känner att min sommarsemester kommer bli en aning stressig, det är många jag vill träffa & mycket jag vill göra. Planera, det är ett bra ord!

Tillbaka till verkligheten då. Här i Lux rullar allt på. Lördag-måndag var föräldrarna i Sverige så jag och Aristea lekte typ mamma pappa barn. Jag fick jättemycket hjälp med allt, vilket jag självklart är/var så tacksam över! Allt gick bra, synd bara att jag stressade upp mig själv.. Ajja! Jag & Aristea proppade i oss allt vi kom åt & när tröttheten kom över oss helt bestämde vi oss för att komma i form, fullt normalt sent på kvällen! ;) Men nu är vi på g och ska bli beachbrudar. Eller?! ;) haha

Det känns som det borde vara söndag idag, Vi/jag har gjort så mycket känns det som iaf. Har varit på franskan, friskis & golfen, mm. Igår var jag & världens bästa Aristea (fast jag känner ju bara en?! ;)  ute och gick. Idag på eftermiddan åkte jag, Ocar & Calle först till piratparken & sen till ankparken. Vädret ville inte riktigt bestämma sig, jag fick mig ett par rejäla duschar. Barnen hade regnkläder såklart. Det är bra att bevisa  mina barn att man faktiskt kan leka ute fast det regnar! De var helnöjda och görtrötta när de kom hem, bra aupairen! :) Efter att ha lagt barnen började jag renskriva franskan. Jag måste få ordning på allt & gå egenom allt igen så att jag greppar det!

I helgen ska jag nog försöka ta det lugnt. Ser fram emot lördag, middag med Aristea & hennes mor som är på besök & Laura. Det blir Chez Bacano. Flomberade räkor i vitlökssås, det ni! ;)
Tackar gud (eller nån)  för att pappas operation gick bra. Hoppas att han är på benen snart igen, håll ut! Jag tänker på dig, pappsen!

En ny uppdatering kommer när den kommer, ni vet hur det kan va! Sköt om er vänner! Puss & kraam


Nattinatti!

Jag tänkte bara försäkra er om att jag faktiskt lever :) Jag har inte kunnat skriva nåt, eftersom jag var i härliga Sverige i nästan 2 veckor och i helgen har jag haft "mina" barn. Jag började faktiskt på ett inlägg för en stund sen där jag tänkte berätta om Sverigeresan och denna helg, men insåg att det inte var så bra idé.  Mitt huvve hänger inte alls med, orkar inte tänka & det kryper i kroppen. Ett täcken på trötthet kanske!?!! Vi hoppas på ett inlägg i veckan, fler än ett menar jag :)
Sov så gott! Vi hörs snart :) Puss & kraam




Design av xoxonicole

RSS 2.0