Fredag, igen?! :)

Ojj, vad veckan har gått fort!  Fredag igen då & det betyder Ferre! Istället för att stanna hemma med familjen (som jag gjort nästan varje fedag i över 5 månader) & äta räkor ska jag nu ut och roa mig! =) Ser verkligen fram emot det! Lite myspys & pizza hemma hos Aristea först: :) Hur ska familjen klara sig utan mig?! ;) haha
Är på himlans bra humör idag, hoppas att det håller i sig tills ikväll!

~ Har varit på Auchan & shoppat kläder, handlat & fikat med Aristea! Kul, som alltid! Tiden bara sprang iväg & vi fick stressa som fan när vi skulle handla mat & annat gott :) Pappa brukar kalla mig för Rallysally, kände mig som en idag! Vill ju inte komma försent när Emma kommer med bussen.

Lite kort om veckan då.. 
~ Måndag -  första franskalektionen i år. Gruppen består av en knasig manlig lärare på typ 50 plus, som är jättebra! En *finfin dam som skrattar åt allt, svensken Mats, som jag pratat med lite, en ful men duktig tysk (Om man får säga så) & två damer till.. Jag har hamnat i en bra grupp känns det som :) Och det känns som jag har lärt mig massor på två lektioner, kul!

~ Onsdagen var helt otrolig. Skulle tanka i Remich, men det funkade inte att betala med kort. Åkte runt till ena macken efter den andra i en evighet, men naae. Tjurig & som en isbit bestämde jag mig för att åka hem & tanka i Sandweiler på kvällen. Nästan hemma kommer jag på att juste Emma ska till undersökning i Grevenmacher senare idag. Inte vet jag om det finns nån mack på vägen dit. Va hemma i 10 min och åkte tillbaka till Remich, för att tanka. Jodå nu gick det, skönt! Stressa till bussen & hämta Emma.

När vi skulle åka hem efter unders. upptäckte jag att jag i all hastighet hade parkerat mitt framför ett garage. En tjurig gubbe kommer ut och skäller på mig. Ooops! Entschuldigung, fick jag ur mig och burna iväg. Usch vad dåligt av mig, jag hade också blivit förbannad juh!

Grubblar massa  & va lite i min egen värld hela vägen hem & när jag titta upp "ordentligt upptäcker jag att vi redan kört in i Statdbredimus. Herregud, hur kan man missa?! Jag trodde visst att det var längre.. Det va bara vända & hem.
Mmm, det var en toppendag, måste jag säga :p Som tur var gick det bättre på kvällen & jag kände mig taggad inför franskan..

~ Igår var Lotta ledig. Åkte till Remich & träffa Max & hans mamma. Barnen fick cykla längst Mosel & leka i parken. Jag var med där på ett hörn & försökte hjälpa till lite. Blev helt slut & genomsvett! Resten av dan lekte jag tjuv & Polis, lekte med dockor, lekte pussel aa ni vet :)

Joo, jag har lånat en gitarr! Jättekul att sitta & plinga på! Självklart har jag spelat allt annat förutom barnlåtar, måste skärpa mig =p

Nu kommer en nyvaken Emmapemma. Kankse ska passa på att sjunga lite!? =)

Ha en bra helg allihop!! Puss & kraam





 


I feel good, today!

Vädret är kanon, solen skiner och frosten är borta & jag är glá! (jag vet, det svänger enormt just nu) Har inte känt mig såhär pigg på länge!
Bestämde mig för att gå en sväng imorse, i soluppgången vid alla vinrankor (eller vad det nu heter) Jag behöver inte säga mer va?! Tog massor med bilder, men blev dock inte så bra som jag önskade.. (lägger upp *sen) Efter 1 timmes promenix tvingade jag mig att äta frukost och koppla av! Det finns ju ingen anledning att stressa när man har hela dan på sig att grejja.. En blåbärsscones (världens godaste) och lite te satt fint!

Igår gick jag upp skapligt, åkte och köpte citroner för att Lotta skulle kunna baka scones, körd är jag ;) Men det var skönt att komma upp och så känner mig sig lite duktig också :p När jag kommer hem är frukosten precis klar, perfekt.
Sen skulle jag bara hitta till friskis.. Är så stolt att jag sket i Gps-klärringen som inte riktigt är som hon ska (enlligt mig) och ändå hittade! Det var ju inte likt mig :p
Passet var roligt, precis vad min kropp behöver, lite styrka! Och inte så lite heller, det var görjobbigt! Så idag har man världens träningsverk, men det känns gött! :) Skjutsade hem min kära AristeRa och åkte hem och tog en powernapp (efter dusch såklaart!). Och där gick den dagen också..

Nu har jag ätit en varm bagel, det är så gott med varm* macka! , tvättat, städat & damsugit bilen & duschat av mig. Snart kommer nån gubbe och ska fixa i pannrummet. Ska bara komma ihåg att stänga av strömmen..
Ikväll är det franska dåh, kul! :) Ska bli spännande att se vad jag får för lärare nu & vilken grupp jag har hamnat i. Borde kolla igenom mina papper & permen igen, skulle va kul & bra om man kunde allt det gamla först innan det kommer en massa nytt.. Men jag har lovat mig själv att plugga mer den här terminen!!

Hoppas att Lotta kommer hem med gitarren idag, som jag ska låna. Det ska bli så kul att spela lite igen! Måste sätta igång och leta bra barnlåtar också. Ska öva lite med Emma, som älskar att sjunga, som precis öppnade min dörr sjungandes :) Nu ska jag leka lite, sköt om er! Puss & kraam

Den här låten är himla skön!

                                          Use Somebody - Kings of Leon


"Ett gott skratt förlänger livet"!

Innan jag åkte till Lux fick jag en fin present av min kära sångfågel Johanna. En bok med bara citat av småbarn, typ 5-9 år gamla. Guu va jag har skrattat högt, många gånger! Barn är ju så härliga och kloka! Jag funderar på att ställa några frågor till *mina barn, kan tänka mig att jag får väldigt många roliga svar.
Här är några citat ur boken, bara för att jag inte hade nåt bättre för mig. Men nu är det nattinatti!

Vad betyder tidspress?
- Barn har inte tid att leka hela tiden, för de måste se på teve också.
-Jag hade en tidspress i halsen en gång. Den va väldigt torr och otäck.
-Tidspress är nästan detsamma som apelsinpress.

- Antioxidanter är sådana som alltid går i tåg på gatorna och ropar högt och väldigt argt.
- Hjärnan gör så att vi kommer ihåg att köpa äpplen. Utan hjärna hade man kanske bara tagit med sigf ett kg apelsiner.

- Immunförsvar betyder turkiskt militärväsen.
- Jordklotet är stort, runt, gult och grönt och randigt. Som en zebra ungefär.
- Poliklinik är ett slags sjukhus som ligger bakom systembolaget, ifall mans kulle dricka för mycet öl.

Vad betyder kroppsvätska?
-Den kan vara av tyg eller läder. Det beror på priset. Det finns axelväskor också.


Vad betyder inre värden?

- Det betyder att man kanske har haft oturen att svälja en tiokrona.
-Eller också kan det vara oxfilé, som är en sorts väldigt dyra pannbiffar.


Om djur!
-Krokodiler är inte djur. de är grönsaker.
- Mormors katt är kastrerad.En veterinär skar rumpan av honom. Han blev rasande.
-De skär inte av dem rumpan. Der är snoppen de tar.
-Nej, det är ballarna. På vår katt skar de bort ballarna fast det var en honkatt. Så du kan förstå att det blev dyrt.
-Man mal döda djur och gör kryddor av dem. Muskott heter det.


Vad är en herde?

- Det är en som ligger med tanter.
- Herdar vallade får och levde av ull. Det va förr i tiden. Nu är de omoderna.
- En herde är samma sak som en viking. De fanns förr i tiden och deras efterkommande har startat ett fotbollslag.


- Kärnfamilj är en familj som lever på nötter.
- En kärnfamilj är ungefär som ett kärnkraftverk.


Vad består hudkräm av?

-Man mosar djur och så tillsätter man lite socker.


- Materiella värden är tillexempel lördagsgodis.
- Det är något man får av staten om man blir gammal.

- Om man inte uppför sig ordentligt kommer man inte till himlen. Men det gör ingenting, för jag vill hellre vara hemma.

Hoppas att ni lämnar min blogg med ett leende på läpparna! =)
Puss & kraam

Lördagsmys!

Dags att skriva ett par rader igen:)
Ikväll har jag & branen haft mys i soffan med ostbågar(krokar som de säger) och söta popcorn, mumms! (Nee, vi har inte ätit upp dem än :p) Barnen är så himla gulliga, när de vill då förståss :p
På förmiddan var jag, Lotta & barnen i frankrike och åkte pulka. Såg ut som en snögubbe tror jag, men kul var det! =) Tur att jag hade med mig torra strumpor & skor! Lunchade med Aristea på Quick i Lux och strosade på stan. Skönt att bara ta det lugnt. I stan var det världens demonstration. Okej nu överdrev jag lite då :) Folk stod och skrek om djurens rättigheter, typ köp inte päls . Gissa om det var irriterande?!

I torsdags var jag och barnen hos Hanna och lekte i skogen. När vi kommer till Sandweiler började det toksnöa och det blev bara kallare & kallare. Kyla gillas Inte! Barnen byggde koja, fikade och hade kul. Vi får starta torsdagsträffar med barnen :) Hoppas bara på bättre väder nästa gång.. Igår var det hemmakväll, som alla fredagar då :p Me Like! Mosslor, ett glas vin & singstar, kan det bli mer Nice? ;)Umberella är vår favvolåt just nu, eller ?! ;) Men hoppas på utgång nästa helg! Kul att träffa lite folk också =)

Jag har lovat att spela & sjunga barnlåtar på Antons 3års kalas. Gaad, måste ju fixa fram låtar, lära mig dom och grejja. Jag inser nu att jag inte kan många barnlåtar alls! Så nu har jag rummet fullt med barnskivor :p
Hoppas att jag får låna en gitarr innan så jag kan öva. Är ju inget geni precis. Ni kanske har märkt att jag har ganska svårt att säga Nej! Men det blir nog kul. Det är väl bara att leka lite, inte som på konserterna i skolan precis, då allt skulle va perfekt & man höll på att dö av nervositet..

Åh, vad det skulle va skönt med ett bad!! Kanske ska passa på nu när barnen sover?! Fast först ska jag ta mig lite glass som ingen äter upp. Det är alltid jag som får äta upp allt här hemma, synd att jag inte har ett nyårslöfte att hålla. Det är kanske inte försent ännu?! Men det är lördag Juh ;) Och dessutom ska jag på frisktis styrkepass imorrn.
Inga, you're worth It! =)

Att leta musik på nätet är en av mina stora passioner ;) Jag skulle kunna sitta heela dagarna! Vilket humör du än är på, sätt på bra musik , vråla och du mår kanon!
Lyssna,, Vilken röst tjejjen har, riktigt musikalisk! Blir nervös när jag tittar på henne, men blundar jag så är det ett "Hallelujah moment" !

Puss & kraam

Award! =)

Jag har fått min första AWARD, av Sandra(http://sandraekeblads.blogg.se/)! Nån kanske kan lära mig att länka? :p
Tack, det var jättegulligt ! Jag vet inte om min blogg är så mycket att hurra för, men iaf! :)

Ligger i soffan och känner mig helt slut, fast jag gick & la mig kl 21 igår. Har ätit lite frulle, gjort iordning köket & satt på en tvättmaskin. Sen tog energin slut. Nu täker jag blunda en stund och lyssna på denna fina låt! Danny-radio.

Heejdu!

Måndagen blev som planerat. Jag & Emma åkte till Anna & hennes barn, där vi fick jättegod mat-snällt! Emma var jätteblyg först, men sen kom igång & lekte. Jag blev förvånd hur bra barnen gick ihop. Efter mat blev det te i soffan & massa pratande när barnen lekte. Hur trevligt som helst! =) Det måste vi göra om!
På kvällen blev det friskis, lite tufft emellanåt men kul! Måste vara all julmat som tog emot lite :p

Igår åt jag lyxfrukost ute med Aristea! Görmysigt !! Blev mycket senare än vad jag hade tänkt mig, glömde bort att det brukar vara låånga köer på mornarna.. Så lite stressad kände jag mig ibland, eftersom jag skulle hämta nyckel & handla på Auchan innan barnen skulle hämtas. Synd att vi inte hann & gå och shoppa (fönstershoppa för min del) bara, som vi hade tänkt.
Handlade på en kvart (rekord!!) & hämtade barnen. Eftersom grabbarna inte var helt pigga stannade vi hemma & vilade.
Sen kom Lottas vän med barn & barnen fick leka, jag gick upp för att börja lite med franskan men somnade förståss..

Lämnade Calle på skolan förut & åkte till soptippen för att slänga lite papper, flaskor & sånt. Bilen är knökafull. Nää vi öppnar inte förrens kl11, fick jag för att jag va duktig då.. Så nu ska jag dit igen & sen hem och laga mat till Emma.

Puss & Hej

Pigg & glá, kexchoklá!

                                                        Lyssna & njut!



Detta inlägg kommer att bli långt!
I hela 5 månader har jag varit här idag, det känns helt otroligt. Snacka om Att tiden har gått fort! Jag har minst 7 månader kvar i Lux & jag ska försöka att ta vara på den här tiden så bra jag kan & se,lära mig så mycket jag bara kan & ha jävligt roligt! Nu låter jag sådär förnuftig igen, men det är faktiskt så jag känner.
Jag har faktiskt blivit erbjuden att stanna ett år till, vilket jag är jättelycklig över. Det är ju hur underbart som helt att vi trivs & fungerar så himla bra ihop & att de vill ha mig kvar! " Du får stanna hur länge du vill", de orden värmde..
Jag velar lite fram och tillbaka & som tur är har jag tid på mig att tänka & känna efter vad jag egentligen vill eller borde göra.. Jag har tänkt alldeles för mycket på det senaste dagarna så jag orkar inte dra några fördelar & nackdelar just nu..

Helgen då, den har varit lugn & skön. Fredagen bestod av god mat, mys & singstar! Abba är jag ju kass på alltså! :) Blev inte lika sent som förra fredagen, då jag & Lotta var i farten ( nog bra det). Den fradagen har jag levt på hela veckan!  
Igår var det en riktig slappardag. Vaknade av en röst som skriker "mamma" typ 20 gånger tills min dörr öppnas & mamma byts ut mog Inga. Emma brukar säga fel till mig. "Jag har redan ätit frukost & nu ska du äta frukost". Haha Det var  ju bara att stiga upp, klä på sig & gå ner för trapporna då ;) Klockan var då halv 12 & jag hade fått mig en redig sovmorron, det tackar vi för :) Innan jag ens hade hunnit tänka på frukosten satt jag i en av fåtöljerna med Emma & Oscar/ Calle i knät & tittade på Tarzan, mycket spännande! :p Det var säkert den egentliga anledningen varför jag blev väckt. Gulliga barn, eller hur?! =) Det är ju så mysigt att ha barnen i knät!

Efter mysstunden med barnen försökte jag hela tiden påminna mig själv att jag var ledig & behöver inte va med barnen hela tiden. (även fast jag tycker att det är kul) Lite egen tid behöver man ju ha.. Jag låg i min säng & läste boken "Allt du behöver veta" . kan inte minnas när jag öppnade en bok senast. Det är ju en kanonbok, intressant! Tack mamma:)
Fika gjorde vi också & det i hela två timmar, härligt!
Åkte in till stan för att äta på restaurang med Aristea, inte chichis konstigt nog ;p (barnvakt nästa lördag istället) Efter en Dame Blanche, som bestod visst av massor med grädde & kolasås och lite glass.. gick vi en sväng på stan, det för att bränna lite kalorier tror jag :p
Varför inte åka in till Utopolis och se om det går nån bra bio vid 22 tiden? Yes Man blev det, inte min humor kanske men aja.. En kanonkväll! Trodde aldrig att jag skulle finna en så bra vän här! Fan vad vi har roligt ihop! Det är du & jag mot Lux! ;)

Även imorse vaknade jag av Emmas röst. "Inga, var är du"? ropade hon flera gånger. Gissa tre gånger :p
Efter frukost med familjen bestämde jag mig för att ta fram den gulliga Inga inom mig ;) Tog hand om barnen när Lotta & Palle åkte & handla. Spelade fotboll & hade skojj i garaget. (Inte Calle, som fortfarnade är sjuk :/ )

Ikväll har jag varit på Italiano. Tror det eller ej så har jag inte ätit glass den här gången =) Det blev bröd istället.. Inte lika gott, juh! =P
Vi var 10 aupairer & det var nog precis lagom. Alla kunde prata med alla. Det blev mycket prat & många skratt. Bra stämning, riktigt trevligt måste jag säga! :)
Inga har gjort dagens gärning. Sitter på Italiano & det kommer en ryska fram & säljer sånnadär ryska dockor. Riktiga babushkor ni vet. Pengarna skulle gå till studerande ryssar i Lux, jaja det tror jag hur mkt jag vill på.. Men iaf. Det var ju jättekul att höra ryska igen, så jag försökte kommunicera lite. Jaa, min ryska är ju typ sämst, men iaf. Det första jag sa till henne var nej, tack. Men sen tyckte jag synd om henne & köpte en sån där ful liten nyckelring för hela 10 euro. Det var väl generöst?! ;)

Vi får se hur morgondagen ser ut. Förhoppningsvis ska jag & Emma till Anna & leka lite! :) Det beror på hur Calle mår..
Och tydligen har Inga blivit medlem på friskis också. Tack Lotta :) Så nu är det bäst att börja träna då. Imorrnkväll kl 20.00? Jaaa, gärna! ;)
  
Känner mig ovanligt pigg ikväll, eller nu kanske man ska säga morron.. Men nu är det verkligen dags att säga godnatt!
Puss & kraaam


Lugn dag på jobbet..

Sitter i soffan och bara tar det lugnt. Jaa, det är ju lite svårt att kalla det här för jobb! :) Men bättre jobb kan man inte ha känns det som just nu, förstå mig rätt. Jag får ta hand om supergulliga barn som ger mig såå mycket! Vilket humör jag än är på får Lotta & Palle mig att le som en sol! Jag lär mig nya saker varje dag, små som stora. Jag gör säkert fel varje dag, men lär mig av dem också. Jag står på egna ben & blir bara starkare som person. Jaa,jag kan ju skriva en hel lista :) Jag börjar få tillbaka min positiva inställning, bra jobabat! :)

Calle är hemma idag. Hosta, säkert feber och näsan bara rinner. Inget vidare alltså. Det har varit jättemysigt att få rå om honom lite grann. Han har fått göra precis det han kännt för. Vi skulle börja med sänka skepp spelet, men det va lite för krångligt för oss (haha) så vi la ner det.. Tittade på Playhause Disney istället, lekte med tågbanan & spelade Nintendo Ds. När det var dags att hämta Emma blev han tröttis och gick frivilligt och la sig.  Båda sover så gott nu.

Sen ska vi hämta Oscar också & alla ska få vara med och dekorera tårtan. Den kommer nog att bli tjusig! :)
Helgen är lite oklar. Troligtvis ska jag vara hemma med barnen imorrnkväll.  Det ingick barnvakt i Lottas precent. (Fick även Leilas receptbok "A piece of cace" ) Så nu hoppas jag på ännu mer goda kakor! :)
Måste träffa min luxbrud också & hitta på nåt skojj! :) På söndag blir det nog Italiano & käka massor med god glass! :)

Jag har så himla underbara människor omkring mig, som bryr sig och stöttar mig. Jag mår himla bra, Tack!!! 
Den här låten är jätteskön & gör mig glad. Ha en bra helg & lämna gärna lite spår efter Dig på min blogg! Puss & kraam


Lite av veckan som gått!

Jag sammanfattar de senaste dagarna med bilder istället, hade varit en perfekt mening idag, men tyvärr ligger kameran min på hyllan,, fortfarnade och där gör den ju inte så stor nytta..

Vaknade imorse med världens huvudvärk, efter att säkert ha spännt mig hela natten med tanke på min dröm. Grät & grät, men som tur var tröstade Lotta mig innan jag vaknade.  Drömmer så konstigt nuförtiden. Häromnatten skulle jag och Johanna hem till Strålsnäs, men blev avsläppta i Lenningen (grannbyn) istället, så vi bestämde oss för att gå från Lux till Sverige, normalt. Som tur var vet jag inte hur det gick för oss. Det var bara ett exempel.

I söndags träffade jag AristeRa, äntligen =D Vi satt på chichis ett par timmar, sen vidare till Quick för att käka glass tills dom stängde, haha! Det är så himla gött att inte bry sig & bara vara. Vi är kanske knasigast i stan, men det bjuder vi på, eller hur?! ;) Riktigt trevligt var det iaf !

Denna vecka, liksom alla andra har bara försvunnit. Åkte skridskor med barnen i tisdags igen, duktiga är dom! :) Annars har det nog varit sig ganska likt, förutom att Palle har varit hemma hela veckan.

Jag måste sluta grubbla så himla mycket & hacka på mig själv. Det kommer jag inte må bra av! Lära sig av sina små misstag & gå vidare & göra bättre nästa gång var det jag skulle tänka på,, ja! Jag ska jobba på det, släppa allt det där och fortsätta att bara njuta! Bra pepp, Inga! :)

Nu ska jag gå och hämta barnen. Vi ska käka lite mat & kanske göra några teckningar till mamma Lotta som fyller år imorrn!

Nu har jag äntligen lärt mig hur man lägger upp video, så här får ni en bra låt som jag haft på hjärnan heela veckan! Älskar stämmorna!
Ha det så bra gott folk! Puss & kraam









Jag lever! :)

Heej igen! Det var ett tag se ja..

Nu (för ca1 vecka sen) är jag tillbaka i Lux, efter 2 underbara veckor i Sverige! Jag träffade mina närmaste vänner & va med familjen:)  Hade en mamma & Inga dag också, shoppade loss på Ikanohuset. Det var myspys! :) Tiden som jag hade i Sverige lever jag på just nu :)

Har glömt att berätta om juldan juh! Jag, Sara, Lisa & Ida förfestade lite först, med Saras mosters cider (då Inga glömt sitt hemma.. ) :p  Hur roligt som helt! Sen var det kvarnparken, med drinkar, dansande & lite till... ;) Guud vad det var underbart roligt att se mina tjejjor igen!!! Har inte haft så kul på läänge! Måste tacka så himla mycket!!


                                                         Mina tjejjor! <3

Sista kvällarna hemma bestämde jag mig för att joyna morsan och började sticka jag också. Försökte mig på att sticka sockor.. Är stolt att jag kom ihåg nåt & det gick ganska bra först, tills hälen kom. Försökte få lite hjälp av nån engesktalande dam på youtube, men förstod inte så mycket. Rsultatet blev en biiiigfoot! Haha!'


Vill tacka min familj/släkt & mina vänner för att ni gjorde min tid i Sverige så himla bra & oförglömlig!

Det var jättekul att träffa lux-familjen igen! Så ni kan tänka er hur mycket jag har varit med barnen:)
Det har hänt några förändringar sen förra året. Emma har börjat skolan & slutar kl.12 varje dag. (Inget mer skjutsande alltså..) Lotta är ledig varje tisdag, så vi ska försöka att hitta på nåt med barnen då.. I tisdags & onsdags var vi och åkte skridskor. Guu va jag garva! Man kunde inte släppa dom 3 sek för då ramlade dom.  Andra dan gick det mycket bättre & jag tycker att dom var jätteduktiga. Fast det var nog roligare att ramla :)

Jag har varit väldigt trött & lite nere den här veckan. Det har varit fullrulle, kockat, tvättat, grejjat & varit med barnen. Dom har varit mer livliga än vanligt. Dom har nog bestämt sig för att vara tvärtemot just nu och det har inte gjort Inga glad. Jag har fått höja rösten flera gånger & ta tag i dom. Tålamodet har väl inte varit så bra & jag måste skärpa mig.. Men dom har aldrig varit såhär bråkiga & jag hoppas att det går över snart. Jag blir bara lessen när jag nästan får bli arg, känner mig inte som en bra aupair just nu. Nästa vecka börjar vi om igen..

I måndags bröts min hemnyckel i jackfickan, förstår inte hur det kunde hända. Jag och Lotta beställde en ny i tisdags & det tar hela 3 veckor, när det tar en kvart på ikanohuset..Vi hann gå en liten runda på stan också, det var mysigt, men kalllt!

Ikväll blir det jag & Lotta med barnen. Först ska jag baka pizza med barnen & jag hoppas att det kommer va jättemysigt....
Sen ska vi äta räkor, kolla på Let's Dance och ha trevligt :)
I helgen ska jag nog försöka att hjälpa till lite med barnen. Det är ju jättekul, bara dom är snälla:)
Imorrnkväll ska jag va barnvakt åt barnen i Bridel igen. Jaa, det blir säkert full fart i helgen också.

Nu ska jag leka pussel med Emma, som precis har vaknat innan vi hämtar grabbarna.
Ha en jättebra helg & sköt om er!
Puss & kraam





Gott nytt år!


Jualfton firades som sagt var i Kulla. Det var lugnt & skönt & mysigt:)
Melker är ju för go. Hälsade på tomtenissen & väntade nog också på paket :) 
Var tvungen att få med Sandras fina dekorationer. Vissa har bara talang för sånt.. :p

Sitter hemma och väntar på att EmiPemi ska ringa. Ska va lite chaffis..
Har varit hos syster Linda och ätit smörgåstårta & smällt lite raketer. Det var trevlans:)
Det var skönt att bara ta det lugnt.  Nyår är ju verkligen speciellt, men iår har det känts som vilken dag som helst. Tråkigt!

Häromdagen var jag på bio med Joline & såg en bra film, Australia. Jättekul att ses igen!:) Det kändes lite konstigt att träffa henne i Sverige, sist vi sågs var det i Lux. Stundtals kändes det som vi var där faktiskt..

Jag har också varit ute i Högby, hos moster Neta & George och hälsat på. Munnen går alltid i ett på mig när jag är med dom =) Ia med Zoda(hund) kom också & det *blidde lite tacos & te & babblande :)
Mycket kloka människor, tycker Inga! :)
På kvällen drog jag vidare till Sandra, myste framför Tv:n & så. Fick natta Thelma igen, gullungen! :) Fick ett jättefint kort av Sandra, som jag beundrar! Gullig storasyster jag har!:) Tack! Sov i Wilmas säng. Kommer nog knappt ihåg att jag la mig i sängen, så trött var jag..
Nu ska jag ut på vägarna och halka, bäst att ni håller er inne! ;)

Gott nytt år på er! =)




Design av xoxonicole

RSS 2.0