Everything in between

Kan ju börja berätta om veckan som gått. Vi har lekt, spelat kort, badat, cyklat längst Mosel & åkt lite karuseller. En ganska lugn vecka ändå om man jämför med förra veckan, som nog var lite hektisk :) I torsdags var jag och Mandy på Schuberfouer igen och träffade ett härligt gäng. En go grabb som köpte godis åt oss när vi skulle åka hem, kunde bara tacka och ta emot :)
Igår kväll var jag & Aristea bjudna till Carolina på middag. Hade en härlig kväll tillsammans! Synd bara att jag emellanåt hade svårt att hålla ögonen öppna och svårt att hänga med i deras konversationer om politik, som jag kan så mkt om (NOT) men tror nog att jag är förlåten :) Jag har varit så jävla trött den här veckan, speciellt förmiddagarna. Tycker väl att jag försöker ta det ganska lugnt...Det gör mig irriterad! Kanske att jag har nåt i kroppen bara.. Men ryggen har blivit mycket bättre och det tackar vi för :)

Idag har jag försökt att rensa mina låder, lustigt så mkt skit man sparar på.. Imorrn måste Inga städa klart rummet som sett ut som kriget denna vecka.. På eftermiddagen lunchade jag tsammans med Aristea och gick på stan lite. Det är lite sorgligt, jag hittar inte så bra i stan än, men det ska jag ta och ändra på snart :) Åkte till "pinkis", fikade lite och pratade i timmar om allt och inget. Helt underbart! Lux skulle inte vara detsamma utan henne!

Hann knappt öppna dörren så hör jag Emma & Oscar ropa på mig. Båda skulle berätta om deras dag, vad de gjort och hur många godisbitar de hade ätit. Godnattkramar fick jag också :) Det är nog klokt av mig att åka bort en hel dag, är ju med barnen hela veckorna nu så det blir väl trötta på mig annars. Och jag behöver självklart också komma ut för min egen skull. Det känns alltid så härligt att låsa upp ytterdörren, jag känner mig alltid välkommen och idag-saknad av barnen :)

Nu ska jag ta och titta på massa härliga bilder, som jag aldrig tar mig tid till. Fast egentligen skulle jag nog behöva sova, vi får se vilket det blir.
Nu är det fullrulle här hela dagarna & det händer mkt skoj. Jag har inte hört a mig till er där hemma, men jag tänker på er! <3
Puss & kraam

There'll be good times and there'll be bad times and everything in between. We've got no control over what happens anyway.
http://www.youtube.com/watch?v=VdzqIEYjx8k


Ett stoort Tack!

Nu var det nog dags att skriva lite i denna dammiga blogg. Jag har helt enkelt inte tagit mig tid att skriva, det är ju så mkt annat roligt man vill göra hela tiden :)

I måndags var jag tillbaka i Lux och började på mitt andra år här, efter världens härligaste semester hemma i Sverige! Tänk att jag redan varit här ett helt år, kan inte fatta det riktigt. Det gick så himla fort! Får se hur detta året kommer att bli. Roligt, tufft, underbart, tjatigt?! Det vet man ju inte i förväg,, men jag är säker på att jag kommer att lära mig och uppleva massa nytt. och ha kul! Vi tar en dag i taget. Just nu känns det hur bra som helst att vara tillbaka, jag älskar mitt jobb, älskar Lux helt enkelt!

Min tid hemma var kanon! Va med min älskade knasiga familj & släkt, träffade världens bästa vänner och njöt av Sverige! Jag fick också träffa Ieva & lillen och Sanita och hade en underbar tid tillsammans med dem! Jag ska inte berätta dag för dag, fast jag egentigen vill berätta om allt roligt och alla härliga människor jag har träffat, men det kommer ta hela natten. Det tråkiga är att 3 veckor går så fort, jag hade velat träffa vännerna och varit hemma med familjen mer, men så är det väl alltid. Jag måste tacka ALLA för att ni gjorde min semester så himla bra! Det kändes tungt att åka bort igen, men jag vet att ni alltid finns där för mig. Tack gud (eller nån) för att jag fått en sån underbar familj!

Men nu är jag tillbaka till mitt liv igen.. Barnen har varit jättegoa mot mig hela tiden. Det är så härligt när de kommer och kramar om mig och säger fina saker. Det har varit bra att va ifrån varan ett tag, det verkar som de har saknat mig :) Det som jag är extra glad för är att Calle har blivit så snäll. Innan jag åkte var han lite anti Inga, men nu är det Han som kommer och säger att han saknat mig och vill att jag ska leka med honom. "Jag hade glömt bort hur roligt det va" (vi hade), sa han en dag. Barn är härliga!
Lotta & Palle är muckigare än vanligt, så jag gör vad jag är bra på muckar tillbax! :) Är väldigt tacksam att de alltid bryr sig och räknar mig som en i familjen!

Barnen börjar skolan den15e sept, så jag kommer att ha dem hela dagarna nu. Förra veckan lekte vi massor, badade nästan varje dag och bråkade inte alls så mkt =p Det hände saker hela tiden. När helgen kom försvann all min energi, som jag trodde. Har varit fullrulle enda sen vi kom hem från 16h bilresa..

I fredags var jag på Schuberfouer (tivoli) i stan med Mandy och två tjejjor till. Det konstade hela 4 € att åka en karusell och eftersom jag inte blivit miljonär ÄN så blev det bara en åktur :) Igår målade vi "staket" och sjöng singstar efter en månads uppehåll :) Idag erbjöd jag mig att städa huset, sen kom det trevliga gäster. Och imorrn är det en ny vecka :)

Det finns två saker jag kan klaga på. Min förbannade rygg, som jag haft lite ont i ett tag. Men den här veckan har det varit så illa att jag börjat tjuta & det är väl inte likt mig?! Har försökt att ligga och vila en stund idag, känns lite bättre när jag ligger ner, men så fort jag kommer upp på fötter igen "bränner" det. Har tänkt på min pappa som säkert haft dubbelt så ont i många år, stackars dig!! Men nu måste jag tänka mig för.. när jag tänker efter så har jag varit riktigt elak mot min rygg i alla år. Den andra saken är alla äckliga, feta spindlar som har kommmit tillbaka! USCH!

Nu får vi se om jag blir bättre på att blogga när jag köpt en egen dator. Vi kan ju alltid hoppas?! Jag ska lägga upp bilder snart, men inte nu. Det är en dag imorgon också brukar det sägas.

Hoppas ni haft en bra sommar! Puss & kraaam




Design av xoxonicole

RSS 2.0